Perfect Moments Iasi Servicii Foto Video Iasi

Fotografii si imagini video pentru nunti

Servicii foto video iasi


     Spre  galerie foto nunti si galerie video nunti.

    Fotografiile de la nunta sunt singurele imagini pe care le poti vedea zi de zi in format digital sau in albume. Acesta este motivul pentru care fotografiile trebuie sa fie realizate de catre un fotograf profesionist si experimentat , apt sa imortalizeze toate momentele deosebite pe care le traiti pe parcursul nuntii dumneavoastra. Aceste amintiri vor dura o viata.

    Vom pune accentul pe  sedinta foto, realizata in mai multe locatii  alese de comun acord cu dumneavoastra. In forma finala veti avea si poze lucrate alb-negru, sepia sau diverse compozitii cromatice, ce vor fi predate in format digital, pe DVD. urmand ca la dorinta dumneavoastra sa realizam un album foto complex care necesita o prelucrare atenta si complexa a pozelor.

    Momentul vine si trece, de aceea e important sa fie surprins de catre un fotograf profesionist. Cameramanul va fi o prezenta discreta, pentru a  putea surprinde totul intr-un mod natural. Va fi de asemenea atent la buna desfasurare a evenimentuiui, oferindu-va bucuros opinii si sfaturi, mai ales in putinele momentele de regie de la sedinta video.

    Noi va vom realiza montajul filmului nuntii intr-o maniera eleganta, dinamica, placuta, cu detalii care particularizeaza nunta dumneavoastra, ce va cuprinde pe langa o coloana sonora atent selectata tranzitii, efecte in masura bunului simt.

Cautând un cameraman pentru nunta dumneavoastra, va trebui sa va decideti  si în ce format doriti sa aveti filmul nuntii: filmare SD (standard definition) , filmare HD (high definition) sau filmare 3D. Indiferent de alegere este bine sa fie imprimata si în format DVD.

    Va putem realiza videoclipul introductiv in functie de cerinte , pe melodia aleasa de dumneavoastra, mai lent sau mai dinamic in functie de preferinte. DVD - urile sau Blu Ray- urile vor fi personalizate si cu meniuri active completand unitar acest serviciu.

    Dorim sa fim alaturi de dumneavoastra din momentul in care veti spune “DA!” si pana la finalul petrecerii perioada in care va vom surprinde toate emotiile, bucuriile, sentimentele, momentele unice ale acelei zile si nopti.


Taguri: fotograf, fotograf nunta iasi, fotograf profesionist nunta Iasi, fotografii nunta iasi, videoclipuri nunta iasi, filmari nunta hd, filmari nunta 3d, filmari nunta iasi, foto video nunta iasi, foto video iasi, foto iasi video, pret ieftin filmare nunta in Iasi, cameraman nunta iasi, imagini video, nunta, fotografii nunti